Født i 1956

Bosiddende i Galten sammen med Lise.

Har en forkærlighed for Frankrig, hvor mange af vores ferier foregår i vores dejlige 400 år gamle byhus, der ligger i den lille by Le Poujol sur Orb, midt i den flottese Franske natur. Udsigten over de frodige vinmarker med de betagende høje bjerge i baggrunden giver en fantastisk ro. På den måde samler jeg inspiration til mine kommende værker, ligesom vi sammen samler kræfter, så vi efter en god lang sommerperiode i huset, kan vende tilbage til den fortravlede danske hverdag.

Jeg har i mange år haft interesse for malerkunsten, men har først de senere år selv realiseret drømmen om at udtrykke mig på et lærred. Det er blevet til mange eksperimenter, og p.t. arbejder jeg meget med de lyse farver, der giver hverdagen mod og optimisme. Senest har jeg leget med kul og farver på papir. Mine malerier skal skabe en glad stemning, som skal være med til at gøre hverdagen lidt sjovere at leve i.

Finn Blaavand

Mit atalie: ArtBlaavand er mit galleri/billedværksted, hvor jeg maler, tegner og viser mine kunstværker.

Jeg har i de senere år eksperimenteret med mange genrer indenfor abstrakt kunst. I dag har jeg fundet fodfæste i den kunstneriske sammensætning af palettens lyse farver kombineret med hverdagens billeder. Farvernes harmoni er det allervigtigste for mig og jeg går gerne på kompromis med motiverne, for at opnå de rigtige farver der giver betragteren en beroligende oplevelse ved at se på billederne.